Doe Mee

Heeft u een bedrijf, zorginstelling, onderwijsinstantie, horecagelegenheid of kerk in de gemeente Bunschoten? Doe dan ook mee!

Samenwerken

Sluit ook aan bij het preventieakkoord

Deze organisaties doen al mee met het Preventie Akkoord van de gemeente Bunschoten

Samen zorgen we ervoor zorgen dat in 2040 roken, overgewicht en alcoholgebruik zijn verminderd. Kinderen en jongeren bewegen meer, roken niet, vinden het niet normaal om te drinken voor hun 18e en ook volwassenen maken overtuigende gezondere keuzes. Daarnaast wil de gemeente Bunschoten ook energie steken in de preventieve kant van drugsgebruik.

Onder het mom van verbinden, samenwerken en kennis delen, willen wij als kopgroep met dit preventieakkoord een impuls geven aan de samenwerking tussen verschillende belangstellende partijen/partners en een vraagbank vormen voor alle deelnemers. Op dit momenten hebben verschillende partners zich al aangemeld, waaronder bedrijven, Zorg & Welzijn instellingen, Sport & Bewegen instellingen, Onderwijsinstanties, Horeca en Kerken.

Doet uw bedrijf ook mee?
Heeft u een bedrijf, zorginstelling, onderwijsinstantie, horecagelegenheid of kerk in de gemeente Bunschoten en heeft u ook interesse om samen te werken en u te committeren aan preventie op één of meerdere thema’s (roken, overgewicht, alcoholgebruik)? Laat het dan weten door een mail te sturen naar yoni.de.jong@nbss.nl met daarin uw focus thema voor het samenwerkingsverband (roken, overgewicht, alcoholgebruik, (drugs)) en het logo van uw betrokken partij als bijlage.