IKPAS GAAT OP 1 JANUARI 2023 WEER VAN START 

Doe jij of doet jouw organisatie ook weer mee met IkPas? De challenge om 30 dagen geen alcohol te drinken, doet mensen stilstaan bij hun alcoholgebruik en de positieve effecten van een tijdje stoppen/minderen. 

Gezocht: ambassadeur voor IkPas Bunschoten

Goed voorbeeld doet volgen! Daarom zijn we op zoek naar één á twee personen die IkPas lokaal willen ondersteunen. Dit betekent dat je met je foto op de posters komt en dat je via (sociale) media vertelt wat je beweegt om mee te doen. Wil je dit? Stuur dan voor 1 december a.s. een mail naar info@preventieakkoordbunschoten.nl.

 

Waarom IkPas? 

De campagne IkPas wil dat mensen nadenken over hoe vaak ze drinken. Want drinken is vaak een gewoonte. Bijvoorbeeld tijdens een feestje, het eten of na het werk.

Door 30 dagen geen alcohol te drinken voelen mensen wat alcohol met hen doet. Vaak slapen ze beter zonder alcohol, vallen af en voelen zij zich fitter.

Een belangrijk resultaat is dat deelnemers gemiddeld minder gaan drinken na IkPas en meer bewust kiezen voor het al dan niet drinken van alcohol. IkPas draagt daarmee bij aan gezondere inwoners.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@preventieakkoordbunschoten.nl