Uitnodiging Lokaal Preventieakkoord Bunschoten Terugblik en Toekomst Event – Safe the date!

Graag nodigen wij alle (potentiële) bedrijven, kerken, organisaties, gezondheidsinstellingen en meer uit voor een fysieke bijeenkomst over het Lokaal Preventieakkoord Bunschoten Terugblik en Toekomst Event op woensdag 9 november van 16:00 – 18:00uur.

Meer informatie over deze bijeenkomst volgt.

Leuk om nog te vertellen is dat we tijdens deze avond meer zullen vertellen over de initiatieven van afgelopen jaar.

Bent u er ook bij? Graag ontvangen we uw aanmelding door te mailen naar info@preventieakkoordbunschoten.nl

Daarnaast vragen we het volgende van jullie:

– Wij nodigen u als organisatie uit om te vertellen hoe jullie hebben bijgedragen aan de pijlers van het Lokaal Preventieakkoord Bunschoten in de vorm van een pitch. Laat het ons weten als jullie dit willen doen!

– Wat hebben jullie nodig om dit netwerk nog sterker te maken, zodat we ons gezamenlijk kunnen inzetten voor de pijlers van het Lokaal Preventieakkoord?

Dan zal u ruim van tevoren een uitnodiging + link ontvangen voor de bijeenkomst. We hopen u in groten getale te mogen ontvangen op 9 november!

Het Lokale Preventieakkoord richt zich op preventie. Preventie kan alleen slagen als alle inwoners en organisaties hieraan werken.

Gezamenlijk werken aan een Lokaal Preventieakkoord is een waardevolle aanvulling op bestaand beleid en lopende programma’s.

Kortom, het is een extra stap naar een gezonder Bunschoten: Minder overgewicht, rookvrij in 2040, minder alcoholgebruik, vermindering drugsgebruik.